HIT EXPRESS PARTY TOUR  
partyshows & weddingshows


 WIE ZIJN WE?

DE HISTORIE
De show is ooit ontstaan vanuit een populair radioprogramma, Hit Express, met iedere week duizenden luisteraars. Het programma was, op verzoek van ondernemers en luisteraars, regelmatig on tour. De roadshow-versie van het programma, Hit Express Party Tour, werd meteen een daverend succes. Met tot gevolg vele (after) parties tot in de late uurtjes. De show werd steeds vaker geboekt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, dorps- en buurtfeesten en andere feesten.  

SAMENWERKING

​Er werd samenwerking gezocht met een professioneel geluid- en lichtverhuurbedrijf, die ook ervaren technici kon leveren. Tegelijkertijd werden de eerste contracten getekend voor het leveren van DJ's aan diverse café's en dancings. De jocks van de Party Tour verzorgen inmiddels ook regelmatig optredens 's lands  grootste boekingskantoor van allround DJ's. Na enkele jaren zijn we ook de samenwerking aan gegaan met een cateringbedrijf, om een compleet pakket te kunnen aanbieden. Ondanks het succes van de show zijn we altijd met beide benen op de grond blijven staan; ​Dichtbij de mensen en vooral betaalbaar. 

COMMUNICATIE EN UITSTRALING
De shows zijn niet alleen professioneel, onze uitstraling ook. Ons team is meestal gekleed in speciaal voor ons gemaakte bedrijfskleding, zodat we altijd herkenbaar zijn. De shows hebben een nette en degelijke uitstraling. We proberen alle benodigde kabels en toebehoren zoveel mogelijk aan het zicht van de gasten te onttrekken. We hebben vele genres en soorten muziek aan boord, zodat we elke gewenste situatie en verzoekjes zijn voorbereid. De meest populaire streektaal-nummers zijn ook present. DJ's uit een ander deel van ons land kennen die nummers niet eens, laat staan dat ze het bij zich hebben...