HIT EXPRESS PARTY TOUR  
partyshows & weddingshows


DE TARIEVEN


De uiteindelijke prijs is afhankelijk van diverse factoren. Zoals het aantal gasten, de locatie, de lengte van de show en uw wensen. De goedkoopste show is € 195,- tot wel  € 995,-. In feesttenten of op festivals gelden iets andere tarieven in overleg. Hierbij is immers vaak extra versterking en licht nodig. We kunnen het allemaal leveren, geen enkel probleem en kunnen u ook altijd een indicatie of zelfs meteen de exacte kosten doorgeven. Mail, app of bel ons gerust! Onze DJ's zijn overigens ook "los" te boeken voor locaties waar de apparatuur al aanwezig is, zoals in bars, discotheken en bij evenementen.

WAAR TREDEN WE OP?  
Normaal gesproken is ons werkgebied de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Maar indien een boeking buiten dit gebied valt,  is dit meestal ook geen probleem. In dat geval dient u wel rekening houden met een kleine vergoeding voor de extra kilometers en uren. In vergelijking met een show of DJ uit een ander deel van het land kunnen we toch behoorlijk voordeliger zijn, want daar zijn de tarieven vaak veel hoger. 

COMPLETE SHOWS INCLUSIEF CATERING
Omdat we samenwerken met een cateringbedrijf, kunnen we zelfs volledige verzorgde shows leveren voor een vaste prijs per persoon. De muziek met een ervaren allround DJ, een bar met bier-fris-wijn en een buffet of barbeque. Alles is inclusief bezorging, bediening, afwas en opruimen. Dus eten, drinken en dansen/feesten voor slechts € 29,50 per persoon. Indien nodig kan dit zelfs inclusief een compleet ingerichte feesttent voor € 39,50 per persoon. Voor deze boeking zullen we u in contact brengen met een cateraar, want één contactpersoon voor alles vinden we belangrijk. Zodat u niet van "het kastje naar de muur" wordt gestuurd. 


DE KLEINE LETTERTJES..BIJ ONS GEWOON GROTE LETTERS!

OPEN LUCHT: Shows in de open lucht zijn uiteraard mogelijk onder de voorwaarde, dat het podium of onze "werkplek" een goede overkapping heeft en is voorzien van een verharde vloer. U dient zelf voor een degelijke overkapping te zorgen van een aantal vierkante meters (dichte, stevige houten pallets zijn bijvoorbeeld een prima oplossing en tegelijk een perfect podium). Dit alles ter voorkoming van water-, storm- of andere schade. 

LADEN, LOSSEN EN PARKEREN: Al onze tarieven zijn gebaseerd op het feit, dat we met onze voertuigen in de directe nabijheid van de feestlocatie kunnen laden, lossen en parkeren. Indien er sprake is van een langere toegangsweg naar de feestlocatie, zijn we soms genoodzaakt extra kosten in rekening brengen. Dit ter beoordeling van de dienstdoende DJ en technicus.

TOEGANG: Alle tarieven zijn gebaseerd op het feit, dat er geen onverharde paden, wegen, trappen of andere obstakels leiden naar de plaats waar onze apparatuur moet worden opgebouwd. Onze apparatuur is soms zwaar en staat meestal op kleine wielen. Op onverharde paden, door het gras of via trappen kan onze apparatuur meestal moeilijk of helemaal niet worden verplaatst, of er kan hierdoor schade ontstaan. Dit tevens ter beoordeling aan de dienstdoende DJ en technicus.

OPBOUWTIJD: Afhankelijk van de soort show, de bereikbaarheid en de eventuele aanwezige obstakels, duurt de opbouw van een show doorgaans een uur tot maximaal 2 uur. In sommige gevallen zullen we, in overleg met de organisatoren en/of de zaaleigenaar, de show de dag ervoor of op een eerder tijdstip van de dag opbouwen. Dit om zo min mogelijk hinder te veroorzaken bij andere festiviteiten die vooraf plaatsvinden, zoals diners en recepties. 

TOESPRAKEN: We hebben standaard één extra gastmicrofoon voor eventuele toespraken. De microfoon van de DJ mag niet voor toespraken worden gebruikt.

ARTIESTEN EN BANDS: Artiesten of bands kunnen eventueel in overleg gebruik maken van onze apparatuur. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor een uitstekende P.A. met zanginstallatie en een zeer ervaren technicus. Dit alles tegen meerprijs. Dit moet duidelijk bij de boeking worden vermeld, omdat we dan extra apparatuur mee moeten nemen. Achteraf is dit niet meer mogelijk.

VOORBESPREKING: Een eventuele voorbespreking op locatie is niet bij de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld. Wij komen uitsluitend langs voor een voorbespreking indien de boeking officieel door u is bevestigd. 


Zo maar een greep uit de zalen, waar we in de loop der jaren hebben opgetreden. Er zijn er natuurlijk veel meer, maar te veel om hier op te noemen:

Landgoed Ekenstein, Appingedam
Restaurant Van Der Valk, Zuidbroek
Restaurant Van Der Valk, Westerbroek
Stadsparkpaviljoen, Groningen
Partycentrum Rendering, Vlagtwedde
Restaurant 't Hemelriek, Gasselte
Boerderij Hermans-Dijkstra, Midwolda
Partycentrum Drentsche Aa, Schipborg
Restaurant De Twee Provinciën, Haren
Zalencentrum Buorskip, Beetsterzwaag
Grand Café Carambole, Winschoten
Restaurant Hof van Zuidlaren, Zuidlaren
Restaurant Suyderoogh, Lauwersoog
Gasterij De Driesprong, Slochteren
Café Restaurant Hofsteenge, Grolloo

Grand Café Carambole, Winschoten
Zalencentrum De Tibbe, Sappemeer
Partyboerderij Weddermeerhoeve, Wedde
Restaurant Huize Bareveld, Nieuwediep
Partycentrum De Postwagen, Tolbert
Het Rozenpaviljoen, Winschoten
Bistro Koetshuis, Hoogeveen
Café De Viersprong, Buinerveen
Zalencentrum Balk, Zuidhorn
Café Fullhouse, Ter Apel
Hayemaheerd, Oldehove
Bistro Belle, Oud Zuilen
Restaurant 't Regthuys, Wirdum
Partycentrum De Bolder, Delfzijl
Woodies, Winschoten
Hortus, Haren
Boerderij De Diek'n, Zeerijp
De Postwagen, Tolbert
MFA 't Brughuus, Valthermond
Gasterij Smits, Midwolda
Menkemaborg, Uithuizen
Hotel Ekamper, Roodeschool 
Hotel Spoorzicht, Loppersum
Borgerswoldhoeve, Veendam
De Buiten Sociëteit, Haren
Buurhoes, Ten Boer
Grand Café In 't Holt, Zuidhorn
Restaurant Bij De Molen, Ten Post
PassePartout, Appingedam

Een greep uit de plaatsen waar we ooit hebben opgetreden:

Alteveer
Appelscha
Assen
Bareveld
Bedum
Beilen
Blijham
Bolsward
Borger
Buinerveen
Coevorden
Dalen
Diever
Drachten
Drouwen
Eelde
Eexterveen
Emmen
Emmer Compascuum
Exloo
Farmsum
Franeker
Gasselternijveen
Gieten
Grolloo
Heerenveen
Hoogezand
Hoogeveen
Jipsinghuizen
Joure
Kantens
Klazienaveen
Kolham
Kropswolde
Leek
Leer (Dld)
Linde
Meeden
Meppel
Mussel
Musselkanaal
Nieuw Buinen
Nieuwediep
Nieuwolda
Noordbroek
Norg
Odoorn
Onstwedde
Oostwold
Papenburg (Dld)
Rhede (Dld)
Roden
Rolde
Scheemda
Schildwolde
Schoonoord
Sellingen
Sibrandabuorren
Sleen
Spijk
Stadskanaal
Surhuisterveen
Ter Apel
Ter Apelkanaal
Termunten
Termunterzijl
Tweede Exloermond
Tynaarloo
Uplengen (Dld)
Valthe
Veendam
Veelerveen
Vlagtwedde
Wagenborgen
Warffum
Warga
Westeremden
Westerbork
Winsum
Woldendorp
Zeegse