HIT EXPRESS PARTY TOUR  
partyshows & weddingshows


DE SHOWS 


ONZE PARTYSHOWS: ​ VEEL ERVARING EN ALLROUND!
Onze shows zijn professioneel, compleet en betaalbaar. Inzetbaar op allerlei feesten van klein tot groot: Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, van verjaardagen tot dorps-feesten. In zalen, restaurants, bars, feesttenten of gewoon in uw eigen tuin. We maken er altijd een onvergetelijk feest van. Door onze ervaring spelen we moeiteloos in op elke situatie en sfeer. Zo ontstaat er een wervelende en vloeiende show.


SOORTEN FEESTEN EN/OF THEMAFEESTEN
We hebben in de loop de jaren al veel shows gedaan op de meest aparte locaties. Je kunt het ook zo gek niet bedenken, of er is wel een themafeest die we hebben gedaan. Soms bedenken en organiseren we het zelf. Of geven we de nodige tips en worden er bepaalde themafeesten geboekt. Echter: Wees voorzichtig met organiseren van themafeesten: Er is in dat geval soms een beperking in de muziekstijl. Niet iedere gast vindt een bepaald thema leuk. Een greep uit de soorten feesten die we in de loop der jaren al hebben gedaan en waar we dus de nodige ervaring mee hebben:


 • Bruiloft: onze grote specialiteit, ook 12,5 jaar, 25 jaar, en zelfs 40 jaar getrouwd
 • Foute Feest: ook één van onze specialiteiten..van klein tot een mega tentfeest...
 • Verjaardagsfeest: life begins at...van 0 tot 80 jaar en natuurlijk Abraham en Sara.. 
 • Bedrijfsfeest: van ZZP feestjes tot de grote concerns..
 • Dorpsfeest: van een dorpje tot bijna een stad...
 • Buurtfeest: van een straatfeest tot een complete wijk..
 • Familiefeest: van een kleine familie tot hele grote families..
 • Verenigingsfeest:van een kleine vereniging tot een grote club..
 • Classic Night: golden oldies, dance classics, rock classics en natuurlijk meezingers..
 • Ladies Night: we hebben alleen mannelijke jocks, dus er is dan wel één man..
 • Dinner Party: eten, drinken, swingen en heel snel de kilo's weer wegwerken..
 • Barbeque Party: samen barbequen en ook dansen en feesten? geen probleem!
 • Feestparty: stampen, apres-ski, meezingen, feesten..
 • Disco Party:de heerlijke danshits van toen en nu...
 • Hete Hits Party: heerlijke (zomer)hits voor het ultieme vakantiegevoel...


HET AANTAL GASTEN
We horen het vaak: "We hebben maar een aantal tientallen gasten op ons feest, dan wordt een DJ toch veel te duur?" of: "Daarvoor komt een DJ toch niet?". Het maakt onze mensen niets uit. Of het nu voor een aantal tientallen mensen is, of voor duizenden: Ze doen hun werk, verstaan hun vak en zijn altijd gemotiveerd en enthousiast. Ieder feest is voor ons team weer een feest op zich en een uitdaging. Het is uw feest en we zetten altijd ons beste beentje voor, hoe dan ook. We kunnen van "een klein feestje ook groot feest maken". Niet zelden is het voor gekomen, dat een feest met maar een aantallen tientallen gasten een onvergetelijk feest werd, mede door het enthousiasme en de inzet van onze mensen. Onze shows zijn absoluut niet duur. Normaal gesproken vraagt een ervaren DJ soms € 150,- tot € 200,-  per uur, zeker in andere delen van ons land. Wij niet! We willen een betaalbare show zijn en blijven
.


ONZE WEDDINGSHOWS

35 JAAR ERVARING!
De mooiste dag van jullie leven moet een onvergetelijke dag worden. Alles moet tot in de puntjes zijn geregeld. De kroon op een mooie huwelijksdag is een schitterend feest, dat verzorgd, gezellig, maar ook betaalbaar moet zijn, met een ervaren entertainer. De weddingshows ​zijn al meer dan 30 jaar onze grote specialiteit. Honderden bruidsparen en hun gasten hebben, door de jaren heen, een onvergetelijke dag beleefd dankzij onze shows. In sommige gevallen hebben we zelfs op de koperen bruiloft (na 12,5 jaar) of zilveren bruiloft (na 25 jaar) weer opgetreden bij hetzelfde bruidspaar. Of bij de kinderen, familie of bekenden. Zo gaat dat en zo lang doen we dus al bruiloftshows!


WAAROM EEN DJ OP JULLIE FEEST?
De muziek is altijd één van de eerste dingen die voor een trouwdag (moet) worden geregeld; Een partyband? Leuk, maar die zijn nogal prijzig..En als die band jullie favoriete nummer(s) of de favoriete muziek van jullie en jullie gasten niet kan spelen? Niet kunnen inhaken op de sfeer daardoor? Niet de hele avond spelen en regelmatig moeten pauzeren? Of er plotseling op de dag  van jullie bruiloft een belangrijk lid van de band ziek is? Of een slechte en onervaren DJ op jullie feest? Daar wordt nog jaren over gepraat en blijft rondzingen. Dat wil je toch niet op de mooiste dag? Dit zal jullie niet gebeuren met Hit Express Party Tour!


GOEDE VOORBEREIDING EN INFO

Onze mensen bereiden zich altijd zeer goed voor op de shows. Naast de info die we van jullie ontvangen, kunnen we na de boeking desgewenst een voorgesprek inplannen. Hier zullen we dan nader kennismaken en de bijzonderheden van het feest doornemen, zoals de muziek en de indeling van de avond. Tijdens dit gesprek kunnen we jullie en/of de ceremoniemeester ook voorzien van de nodige tips en adviezen. 

Na de definitieve boeking ontvangen jullie van ons ook een checklist met partytips, die we zelf uit eigen ervaring hebben opgesteld. We hebben immers door de jaren veel ervaring op gedaan met honderden bruiloften, feesten en evenementen van groot tot klein


De muzikale voorbereiding (wat veel meer werk is dan menigeen denkt), wordt in de meeste gevallen al ver van te voren gedaan. Hiermee houdt de dienstdoende DJ rekening met jullie wensen, maar ook zeker met die van de gasten. Want: Als jullie gasten een geweldig feest hebben beleefd, dan hebben jullie dat automatisch ook! Laat niet te veel jullie eigen muziekvoorkeur spreken. Hier wordt vaak een vergissing mee gemaakt. Jullie zorgen niet alleen voor een onvergetelijk feest, ook de DJ en jullie gasten! Geef de DJ ook de nodige vrijheid: Hij is een maestro op dat gebied en weet als geen ander hoe je de juiste sfeer neer zet. 

We kennen de "do's en dont's" als geen ander. Een zaaleigenaar bijvoorbeeld, zegt vaak jullie alles te kunnen vertellen. Maar in de praktijk blijkt, dat men dingen vergeet als het om de muziek gaat. Een zaaleigenaar legt de nadruk op de drankjes en de hapjes, hetgeen ook logisch is. Terwijl juist de muziek heel belangrijk is. Dat kan immers jullie feest "maken of breken". Daarom stemmen we in veel gevallen ook zelf af met de zaal. Om bijvoorbeeld vooraf te weten wat de huisregels zijn, de draaiplek van de show is, of er voldoende ruimte is, er wel of geen podium is, de benodigde apparatuur en hoe de elektriciteitsvoorziening is geregeld. Achteraf vindt men dit heel prettig. In sommige gevallen kennen we elkaar al van eerdere optredens, of zijn we zelfs "kind aan huis" bij bepaalde zalen, dus is afstemming niet meer nodig. 


GEEN OMKIJKEN! WIJ REGELEN HET !
Een bruiloft voorbereiden is al veel werk. Er komt veel op jullie af. Wij nemen veel voor onze rekening om jullie rust te geven en te genieten van jullie mooiste dag. In veel gevallen stemmen we dus zelf ook af met de feestlocatie. Soms gaan we zelfs langs van te voren, of doen we de bespreking samen met jullie samen op de locatie, zodat we "twee vliegen in één klap" kunnen doen. Let wel: Een voorbespreking op locatie is niet altijd bij de prijs inbegrepen. Tenzij het voor ons in de nabijheid is. Jullie kunnen je voorstellen, dat we geen honderden kilometers kunnen rijden voor een voorbespreking. Hierover kunnen natuurlijk afspraken worden gemaakt of het kan telefonisch gebeuren. Dat werkt ook prima is onze ervaring.


Er is altijd een "reserve DJ" bij ons beschikbaar, mocht jullie DJ ziek zijn of door omstandigheden niet kunnen komen. Eigenlijk willen we niet spreken van een "reserve DJ"; Onze mensen zijn namelijk allemaal van de beste kwaliteit.

Wij zorgen voor de opbouw van alle apparatuur, licht, geluid en transport. Dit wordt van te voren opgebouwd in overleg met de zaaleigenaar. Soms gebeurt dit al de dag voor het feest, om geen storing te veroorzaken tijdens de receptie of het diner.